Kreirajmo zajedno trening!

Neki sam dan na fejsu otvorila kolačić sreće i što piše? „Rođeni ste sa sposobnošću da s lakoćom komunicirate sa ljudima“. Lijepo je pročitati nešto takvo, a pogotovo kad ti posao postane način života.  Izračunala sam da je proteklih deset godina na mojim treninzima, predavanjima i seminarima  bilo prisutno 5115 ljudi. Da sam svakog samo pozdravila…lijepa je to brojka. To me potaknulo da počnem razmišljati o ljudima koje sam upoznala, makar samo na taj jedan dan dok je trajao trening. Uvijek mi je žao što su takve edukacije jednokratne i što samo ako nekog naknadno sretnem imam povratnu informaciju o primjeni stečenih znanja. Dobro, sad sam se malo zanijela, ponijela me misao. O čemu sada zapravo pišem i kuda ovaj početak vodi?

Stvar je da bi nakon ovih deset godina smišljanja i prepoznavanja vaših potreba, bio red da i vi meni velite kakve biste komunikacijske treninge željeli. Evo kakav je plan: hajdemo organizirati kraće četverosatne treninge koje ću kreirati prema vašim potrebama. Od vas očekujem da mi napišete što biste željeli da obradimo i kojim temama bi se mogli posvetiti.

Budite out of the box

Gurnite na stranu treninge zvane „vještine ovog i onog“, razmišljajte široko, ne odbacujte niti jednu ideju, zahvatite u mislima svoj život u njegovoj cjelini i razmislite što biste  željeli poboljšati, unaprijediti i što bi vam moglo biti od koristi. I na poslu i u privatnom životu (samo ne očekujte od mene da vas učim štrikanju, heklanju i vezenju goblena – tu sam stvarno koma).

Evo male pomoći za pokretanje misaonog procesa: započnite misao sa „ ja bi da mogu lakše…“, „ja bi da mogu bolje…“, „ja bi da mogu konačno…“ . Sigurna sam da će vam bezbroj korisnih stvari pasti na pamet.

Kad ste smislili, ostavite mi poruku na blogu.

Dok vi smišljate teme, mi ćemo se potruditi naći neko lijepo mjesto u Zagrebu i Rijeci (ne hotel, ne predavaonica), gdje će nam biti lijepo i ugodno raditi. U grupama s najviše 10 polaznika.

Budite kreativni! Zajedno budimo drugačiji!

Hvala vam na suradnji.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s