TJEDAN CIJELOŽIVOTNOG UČENJA U RIJECI! DOĐITE NA PREDAVANJE I SAZNAJTE SVE O GENERACIJI Y

genycrack-300x253U srijedu, 02. listopada, u prostorijama Gospodarske komore primorsko goranske županije u Rijeci održat ću predavanje o Generaciji Y. Predavanje počinje u 10 sati, a predviđeni završetak je u 13 sati. Predavanje je dio Tjedna cijeloživonog učenja, a ulaz je slobodan. Onda jedna brza kava i put Pazina gdje ću u sklopu već spomenutog tjedna popodne održati trening komunikacijskih vještina za nezaposlene ljude. Baš ćemo se lijepo družiti u Rijeci i u Pazinu gdje je obavezna je kava u kafiću pod kestenovima, (najbolja).

„Millenium JA“ – Generacija Y

„Ukoliko mogu učiniti boljim život makar i samo jedne osobe, tada znam da vrijedim u ovom svijetu“, životni je credo generacije Y. Tko je generacija Y? Na generacijskoj skali to su svi mladi ljudi rođeni između 1977 – 1994. godine. U svjetskim razmjerima, to je brojčano do sada najveća generacijska populacija. Samo u SAD-u broje 79 milijuna. Što je njihova posebnost? Oni nikada nisu bili bez interneta ili mobitela. Sovjetski Saveza postoji samo u knjigama iz povijesti, a „guglati“ je postao glagol koji se koristi u svakodnevnom  jeziku.

Tko je generacija Y u Hrvatskoj? Iako smo mi u Hrvatskoj u povećem zakašnjenju, generacija Y je ipak tu. To su, između ostalog, i tisuće sada već bivših srednjoškolaca koji su se putem fejsa organizirali u par dana i prosvjedovali zbog nedorečene i ishitrene državne mature. I ostvarili svoj cilj. Već su se pojavili u vašoj tvrtci? Kako ih voditi? Kako ih usmjeravati?  Kako najbolje učiniti korisnima njihove talente, kreativnost i znanje? I dok se još nismo niti najbolje pribrali, tu je već i Generacija Z.

Dođite i saznajte koji je leadership najbolji za Generaciju Y.

Copy of equilibrist

2 misli o “TJEDAN CIJELOŽIVOTNOG UČENJA U RIJECI! DOĐITE NA PREDAVANJE I SAZNAJTE SVE O GENERACIJI Y

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s