Stručnjak za ljudske potencijale i radne odnose

Jako volim ovaj webinar. 27.10. vidimo se bez obzira u kojem ste gradu. Dođite!

https://www.seminari.hr/strucnjak-za-ljudske-potencijale-i-radne-odnose-productsem_wz741/

Jeste li menadžer ljudskih resursa, direktor, knjigovođa ili zaposlenik u kadrovskom odjelu koji se u tvrtki brine za radnike i za područje radnog prava – ukratko, osoba za koju se pretpostavlja da ima sve odgovore u vezi radnih odnosa, zapošljavanja i komunikacije? Tada je ovaj online tečaj idealna prilika za vas jer će se temeljiti na praktičnim primjerima, iskustvu i pronalaženju optimalnih rješenja za najčešće probleme.

Morate li provesti strukturne ili kadrovske promjene? Želite li održati pozitivnu sliku vašeg društva? Strateški razvoj, ekonomska previranja, restrukturiranje, smanjivanje broja radnika, ništa od ovog nije lak posao kako za odgovorne osobe tako za cjelokupno poslovanje tvrtke. Kao poslodavcu, menadžeru i voditelju zadatak je aktivno oblikovati i uspješno provoditi promjene u svom području, jasno komunicirati i zaposliti pravu osobu. Ugovor o radu najvažniji je i istodobno “najopasniji” dokument radnog prava, jer sadržaj njegovih članaka ovisi o obvezama zaposlenika prema poslodavcu i njegovim pravima.

Poslodavcima često ponestane vremena za postavljanje pitanja i pronalazak kreativnih rješenja u radnom pravu. Razloga i izgovora je mnogo, ali oni nam neće pomoći kada zaposlenik podnese tužbu na sudu i zatraži od poslodavca da prizna prava zapisana u ugovoru o radu, koja poslodavac nije znao jer nije znao sadržaj njezinih članaka. Preventivno ponašanje je ključno u radnim odnosima – regulacija svih relevantnih osnova i osmišljavanje rješenja koja su prilagođena procesu rada poslodavca, omogućuju mu fleksibilnu organizaciju i uvažavanje njegovih želja, uz poštivanje zakona o radu. Svi su postupci i odluke lakši (uključujući otkaz ugovora o radu), sve dok imamo unaprijed dogovoreni sustav i jasnu te kvalitetnu komunikaciju.

Ciljna skupina

Obuka je namijenjena svim zaposlenicima u ljudskim resursima, poslovnim tajnicima, računovođama, menadžerima i voditeljima, direktorima i svima ostalima koji provode kadrovske postupke i brinu o radnim odnosima.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s